Oktober -21

En ny resa har börjat. Mitt manus till min tredje bok En trubadurs bekännelser är nu färdigskrivet. Texten är skickad till korrekturläsare och lektör som i lugn och ro ska få göra en djupdykning i texten och inkomma med kommentarer och reflektioner innan jag ger mig i kast med texten en sista gång.

Under tiden skissar jag på en trubadurföreställning med samma titel. Tanken är att kunna få bjuda in er till reflektioner, allsång och skratt när jag tar er med ut på turné så att ni kan få en titt in i hur livet kan te sig för en trubadur med grav synnedsättning. Längtar så efter att få komma ut och uppträda igen. Dels för att det är så kul att få komma ut och sjunga, samtala och skratta tillsammans med er. Men också för att jag som månskensförfattare måste få komma ut och möte er, kära lyssnare och läsare, då det är mitt enda sätt att nå ut med mina böcker till er.

Och böcker finns det gott om ska ni veta. Garderoberna hemma i sovrummet är fortfarande överfulla av mina två tidigare romaner Friheten är mitt hem och En längtans röst av hopp. Så jag hoppas verkligen att vi ses snart vid en scen nära dig.

Trubadurlivet har inte återhämtat sig från pandemirestriktionerna än och därför gapar det påtagligt tomt i gigkalendern. Men som väl är finns det lite inbokat. 17:e oktober ska jag agera scenvärd på Frivilligcentralen Oscar. Där var jag alldeles nyss på en trivsam invigningsfest. Blev oerhört inspirerad. Måste börja skriva och spela in lite blues igen.

Och den 23:e hälsar jag alla skrivsugna välkomna till Sankt Johanneskyrkan där jag bjuder på inspirationsföreläsningen Kom igång med din bok. Där ska jag försöka ge dig tillräckligt med kött på benen, mod i hjärtat och lust i själen för att komma igång med ditt skrivande. Jag bjuder på de tankar, tips och råd som hjälpte mig med att göra verklighet av min dröm om att skriva en roman. Välkommen dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.